Onze media

Horeca
Freecards
Freecards zijn de enige vorm van reclame waar mensen actief naar zoeken en sparen. Een freecard is sympathiek en onderscheidend en zijn door het hele land te vinden. Een goede kaart staat voor wel vijf contacten en heeft een lang contactmoment.

Mr Friendly screens
Reclame op de schermen van Mr Friendly op of boven urinoirs zijn met geen mogelijkheid te missen. Je rekent af op basis van echte views en de technische en creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Met adverteren op de Mr. Frienly screens lever je direct een duurzame bijdrage: de urinoirs zijn namelijk watervrij en een groot deel van de reclameopbrengsten worden direct geïnvesteerd in nieuwe watervrije urinoirs. Mr. Friendly kom je tegen op de beste locaties met een grote doorstroom van bezoekers.

Toiletposters
Toiletposters zijn een zeer geschikt middel om als stand alone medium in te zetten maar ijzersterk in combinatie met freecards om hiermee de commerciële boodschap meer onder de aandacht te brengen.

Freevilt
Een standaard goed vormgegeven biervilt is al een machtig medium maar met een gezonde dosis creativiteit worden het echte eyecatchers. Reken maar dat je opvalt want naast dat biervilten altijd in het zicht liggen zit vrijwel iedereen ermee te rommelen.

Diversen
Naast onze vaste media denken we graag met je mee over de inzet van alternatieve media. Van stickers op spiegels tot in wc’s, van driptrays tot sampling van je product.

Onderwijs
Met Boomerang bereik je middelbare scholieren en studenten waar ze veel tijd doorbrengen; met posters op de onderwijsinstellingen zelf (formaat A3 of A2). Binnen ons enorme netwerk kan je segmenteren op opleidingsniveau en regio. De posters worden op strategische plekken binnen de scholen  geplaatst voor een optimaal bereik. Ons netwerk dekt heel Nederland en we zijn de grootste speler voor deze doelgroepen.

Indoor speelparadijzen
Binnen dit unieke netwerk bereiken we op jaarbasis ruim 6.2 miljoen ouders met jonge kinderen. Mogelijkheden; abri’s, drukwerkverspreiding en sampling.

Boomerang Media
info@boomerang.nl
020 – 56 112 33