Onze producten

Geen ontkomen aan

HORECA
Bezoekers van Boomeranglocaties omsluiten we met doordachte reclame. Tijdens het toiletbezoek zien ze een poster, gedurende het handen wassen glimlachen ze om een spiegelsticker, onderweg terug naar hun plaats selecteren ze aansprekende freecards die ze laten zien aan hun vrienden en mee naar huis nemen om te sparen of op te sturen. Alsof dat nog niet genoeg is komen ze overal op tafels en op de bar komen bierviltjes in alle soorten, maten en vormen tegen.

ONDERWIJS
Middelbare scholieren en studenten staan bekend als lastig te bereiken doelgroepen. Ongrijpbaar omdat er een wereld van verschil zit tussen bijvoorbeeld de vmbo-leerling of de havist, een scholier uit zeg maar de Achterhoek of Amsterdam. De Technische student is bijvoorbeeld weer compleet anders dan de student die een sociale studie doet.
Online en social is het bereik enorm versnipperd en veranderen jongeren snel van voorkeur en gedrag dat je ook op deze wijze onvoldoende bereik kan realiseren voor een effectieve campagne.
Met Boomerang bereik je middelbare scholieren en studenten waar ze veel tijd doorbrengen; met posters op de onderwijsinstellingen zelf (formaat A3 of A2). Binnen ons enorme netwerk kan je segmenteren op opleidingsniveau en regio. De posters worden op strategische plekken binnen de scholen geplaatst voor een optimaal bereik. Ons netwerk dekt heel Nederland en we zijn de grootste speler voor deze doelgroepen.

BIOSCOPEN
Preview is hét filmblad van Nederland. In dit langst bestaande én grootste onafhankelijke filmblad lees je alles over het actuele bioscoopaanbod: van exclusieve interviews tot boeiende achtergrondverhalen. Preview kan je gratis meenemen in tal van bioscopen.